برای گرفتن اقامت ،ویزا یکی از مهم ترین مدارک مورد نیازه.ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌،درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید در مورد کشور مراکش هم همین مراحل را باید پیش بروید! اگر قصد سفر به کشور مراکش را دارد باید برای اخذ ویزای کشور مراکش اقدام کنید.

ویزای مراکش برای ایرانیان

ویزای مراکش برای ایرانیان

 

شرایط اخذ ویزای مراکش

ویزای مراکش از نوع ویزاهای توریستی می باشد و برای دریافت ویزای این کشور نیازمند مدارک زیر هستید:

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس 4*3
  • گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین
  • پرینت 2 ماه حساب به زبان لاتین (10 میلیون)
  • مدت زمان ویزا 3 هفته کاری
  • رزرو هتل در طول مدت اقامت
  • رزرو بلیط هواپیما به مقصد مراکش

 ويزا مراكش

ويزا مراكش

 

3 نکات مهم برای ارائه درخواست ویزای مراکش

  1. حضور درخواست کننده ویزا در زمان تشکیل پرونده ویزای مراکش الزامی است . برای درخواست کنندگان زیر ۱۶ سال الزامی است که هر دو نفر از والدین فرم درخواست ویزا را امضا کنند.
  2. فرم ویزا را حتما یکماه قبل از ورود به سفارت مراکش تکمیل و امضا نمایید و از تمامی مدارک قبل از ورود به سفارت کپی تهیه کنید. توجه داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید ، برای دریافت ویزای مراکش برای هر کدام از اعضای خانواده باید فرم جداگانه‌ای پر شود.
  3. تاکید میشود ، هر گونه عمل متقلبانه و غیر قانونی ، جعل مدرک و ارائه مدارک مخدوش توسط متقاضی ویزای مراکش موجب رد درخواست ، عدم امکان ورود به سفارت مراکش و در نظر گرفتن محرومیتهای طولانی مدت برای اخذ ویزای پادشاهی مراکش میگردد .
 اخذ ويزاي مراكش

اخذ ويزاي مراكش

 

آدرس و تلفن سفارت مراکش در تهران

خیابان کامرانیه شمالی ، بعد از خیابان اندرزگو ، خیابان مریم ، پلاک ۲ تلفن:۲۲۲۰۱۶۷۷-۲۲۲۳۵۵۰۵

 

ساعت کار سفارت مراکش در تهران

از یک شنبه تا پنج شنبه ازساعت ۸ تا ۱۲

 

سیاست ما

شرکت سعادت سیر گیتی دارای مجوز رسمی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با سال ها تجربه موفق در زمینه توریسم و گردشگری ، برگزاری تورهای خارجی را بصورت بدون واسطه در کارنامه خود دارد و همواره تلاش می نماید تا با بکارگیری کارشناسان متخصص در زمینه گردشگری بهترین خدمات را با حداقل قیمت برای مشتریان مان فراهم نماییم زیرا همواره بر این باور درست معتقدیم که سرمایه اصلی ما مشتریان ما هستند از این رو تمام تلاش خود را در راستای جلب رضایت حداکثری مشتریانمان متمرکز کرده ایم.

درباره ما و خدمات ما به مشتریانمان


سعادت سير گيتی با مجوز رسمی 399385 تحت نظارت سازمان گردشگری و ميراث فرهنگی ايران مي باشد سعی شرکت ما بر این است که:  
  • با ارائه بهترین خدمات و پاسخگویی سریع و به موقع برای جلب رضایت مشتریان تلاش نماییم
  • با توجه به نظر مشتریانمان مسیرمان را اصلاح کنیم
  • ما بخوبی می دانیم مشتری مداری یعنی ماندگاری در دنیای پر رقابت
 
با تماس با آژانس هواپیمایی از طریق مشاورین برای رزرو اقدام نماید،در صورتی برای انتخاب هتل نیاز به مشورت دارید، معمولا مشاوران با توجه به نوع سفر شما بسته به اینکه سفر تفریحی است یا تجاری، خانوادگی است یا مجردی،هتل های مختلفی را به شما معرفی خواهند کرد و در نهایت با تایید و انتخاب شما از طریق کارگزاران خود در کشور مقصد برای رزرو هتل اقدام می کنند.
بلیط هواپیما را با توجه به موارد مختلفی میتوانید انتخاب کنید.
  • ایرلاین
  • پرواز چارتری یا سیستمی
  • نوع کلاس پروازی
  • زمان پرواز
تمامی این ها گزینه هایی هستند که می توانند برای مسافر مهم باشند. اینکه با چه ایرلاینی بخواهد سفر کند و یا پرواز صبح به شب بگیرید که تایم بیشتری داشته باشد، یا دقیقا زمان تحویل اتاق در هتل باشد. همه این موارد در انتخاب بلیط تاثیر گذار هستند.
ویزای هر کشور یعنی اجازه ورود به آن کشور. هر کشوری قوانین مختلفی برای صدور ویزا برای گردشگران دارد. و سفارت آن کشور در ایران با توجه به تایید مدارک دریافتی ویزا را صادر می کند. شرایطی که ممکن است بعضی کشورها در نظر بگیرند یه اسن شرح است.
  • اعتبار پاسپورت بیشتر از 90 روز
  • داشتن اعتبار مالی
  • زمان برای صدر ویزا
  • هزینه صدور ویزا
برخی از کشورها هزینه ای برای صدور ویزا دریافت نمیکنند. و برای صدور بعضی ویزاها نیازی به زمان نیست و به راحتی در فرودگاه مقصد صادر می شود.